Ocet Balsamiczny IGP z Modeny „OROMORO” powstaje podczas selekcji najlepszych gotowanych moszczów winogron i octów winnych. Wysokiej jakości ocet balsamiczny z Modeny jest produkowany według starożytnej, rodzinnej receptury. Długi okres leżakowania, w drewnianych beczkach z różnych drzew, tworzy harmonię esencji, szlachetność smaku oraz bogaty aromat. Powstały produkt ma wyjątkowe właściwości, to gęsty i pachnący eliksir o jasnobrązowej barwie i wyrazistym smaku. Potrawom również nadaje intensywny i zdecydowany smak. Ocet jest butelkowany w pojemności 250 ml. Jego konsystencja i niezwykła wszechstronność zastosowań w kuchni, sprawia że może być stosowany zarówno do dań głównych, takich jak risotto, dań z mięs, ryb, jajek, warzyw, ale także do kremowych deserów i serów średnio dojrzałych.
Składniki: gotowany miąższ winogron, ocet winny, zawiera siarczyny.
Kwasowość 6 %.
PRODUKT Z CERTYFIKATEM ORGANU KONTROLNEGO MIMPAAF
Importer: Essenza d’oliva, ul.Graniczna 37i, 72-003 Dobra
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.